Delen

Beekenaren met korting naar festival

woensdag 25 april 2018

Op 7 juli 2018 zal de 2e editie plaatsvinden van het unieke 90’s Forever Outdoor Festival. Vorig jaar, om precies te zijn op zaterdag 17 juni 2017, vond de eerste editie plaats. Zowel het 90’s hoofdpodium als de Goud & Fout stage zorgde voor mooie beleving en sferen bij de festivalbezoekers. Het terrein in combinatie met de beleving op entertainment en productie gaven een unieke sfeer met uitsluitend lovende reacties van de vele bezoekers.

Een uniek festival op een bijzondere locatie midden in het hart van Limburg! Namelijk Maastricht Aachen Airport / Aviation Valley. Deze locatie is destijds met grote zorg uitgekozen om exclusief het 90’s Forever Outdoor Festival in deze juiste omgeving te laten plaatsvinden. Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

De organisatie stelt u graag in de gelegenheid om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met dit unieke festival. Dit exclusief voordeel van maar liefst € 9,50 op een regulier entreeticket kunt u vanaf 30 april 2018 met de unieke vouchercode activeren. De vouchercode staat op de huis-aan-huis bezorgde flyer van het festival. U kunt de korting tot uiterlijk 15 mei 2018 verzilveren voor maximaal 2 E-tickets per code. Let op er zijn slechts een beperkt aantal codes beschikbaar hiervoor. Op = op!

Klik hier op de link naar de speciale ticketshop en vul uw vouchercode in.

90s_logo_met_inwonersactie.png

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief